bel ons op +32 485 35 22 02  ●  CONTACT  ●  VACATURES  ●  REFERENTIES

Waterbehandeling: u bespaart tijd en geld!

… Zachter water spaart uw toestellen en maakt poetsen makkelijk

Hard water heeft tal van nare bijwerkingen. De boiler, wasmachine, vaatswasmachine en zélfs uw geliefde espresso-apparaat kreunen onder een teveel aan kalk. Wanneer ze niet regelmatig ontkalkt worden – vaak met dure onderhoudsproducten – , leven deze toestellen een pak minder lang. Installeert u een waterverzachter in huis, dan verhelpt u dit probleem. Zacht water bevat nauwelijks kalk en tast uw toestellen niet meer aan. Ook de douchekop en kranen verkalken niet meer.

Poetsen: minder en goedkoper

Dankzij een waterverzachter bespaart u niet alleen op het onderhoud van huishoudtoestellen. Ook poetsen wordt een heel andere ervaring. Douchewanden, kranen en sanitair kampen niet langer met kalkaanslag, waardoor poetsen een stuk vlotter verloopt. Op ramen en spiegels ontstaan na het wassen bovendien geen vervelende strepen. En wist u dat er in zacht water heel wat minder poetsproduct nodig is om hetzelfde schuimeffect te bekomen? Opnieuw een besparing.

Wilt u ook een waterverzachter?

Onze waterverzachters behandelen hard water en maken er via ionenwisseling zacht water van. Een soort kunsthars zorgt ervoor dat Calcium vervangen wordt door Natrium. Verder blijft het water al haar eigenschappen behouden, waardoor het volledig geschikt blijft voor consumptie.

ClimaSan helpt u graag bij het selecteren, installeren en onderhouden van een waterverzachter.

 

apic2
apic5
apic3
apic1

Waterrecuperatie

Klik hier om een aantal oplossingen van installatieschemas voor regenwaterrecuperatie te downloaden.

Neem contact met ons op
Regenwaterpomp
Allaert S-M-L 2
Wilo1