bel ons op +32 485 35 22 02  ●  CONTACT  ●  VACATURES  ●  REFERENTIES

Duurzame verwarming op maat van uw gebouw

Wij adviseren en installeren

Een comfortabel gevoel staat of valt met de juiste verwarming in de ruimte. Is het niet fantastisch om alle kamers van uw woning de perfecte temperatuur te kunnen geven? En dit op de meest duurzame manier, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu?

Wij komen graag bij u langs om uw (ver)bouwproject te bespreken en te luisteren naar uw ideeën en wensen op vlak van verwarming. We helpen u op weg met professioneel advies op maat. Onze ervaring en vakmanschap helpen u bij het nemen van de juiste beslissingen.

Vloerverwarming of radiator? Warmtepomp of hoogrendementsketel?

Klassieke radiatoren, vloerverwarming, een hoogrendementsketel, verwarmen via een warmtepomp, ... de mogelijkheden lijken eindeloos. We nemen dan ook de tijd om u de principes van deze systemen uit te leggen en samen te bepalen welk verwarmingssysteem het beste bij uw project en budget past.

Het ClimaSan-team installeert nauwkeurig het verwarmingsplan dat we met u uittekenen. Tijdens het hele project staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kan rekenen op een uitmuntende service en persoonlijke aanpak.

Bij een renovatieproject van een villa in Sint-Michiels, waar we nieuw sanitair installeerden en de stookplaats moderniseerden, was de eigenaar alvast uiterst tevreden: "Niet alleen kent Chris van ClimaSan zijn metier, hij staat klanten ook bij in het maken van de juiste keuzes." Ontdek hier de renovatie van de villa in Sint-Michiels.

Climasan werkt uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit. Voor radiatoren (Henrad, Superia, Vasco, …), voor vloerverwarming (Uponor, Viega, …) én voor gaswandketels en warmtepompen (Bulex, Junkers, Remeha, Vaillant, …).

Neem contact met ons op
aalter-27
Foto-65Latem
Foto-44gistel
Foto-60Latem