bel ons op +32 485 35 22 02  ●  CONTACT  ●  VACATURES  ●  REFERENTIES

Renovatie villa Sint-Michiels (Brugge)

Vertrouwen in metier

In het bosrijke Sint-Michiels renoveerde het ClimaSan-team de badkamers, douchecellen en de stookplaats van een karaktervolle villa. Geen sinecure, want bij een renovatie duiken er vaak onverwachte problemen op. Tot grote tevredenheid van de bouwheer zorgde het team echter voor een vlekkeloze installatie die optimaal voldoet aan alle wensen en verwachtingen.

"Een loodgieter 2.0. Zo kan je Chris Pieters van ClimaSan het beste omschrijven", vertelt de eigenaar. "Niet alleen kent hij zijn metier, hij staat klanten ook bij in het maken van de juiste keuzes. Welke systemen zijn technisch mogelijk? Welke overwegingen zijn er op vlak van comfort, energiezuinigheid, duurzaamheid, budget? Hoe kan je sanitair, verwarming zo esthetisch mogelijk laten aansluiten bij de stijl van de woning? Chris luistert, denkt mee, informeert en adviseert. Zonder zich op te dringen. Door zijn deskundigheid, aandacht voor detail en snelle, aangename communicatie hadden we alle vertrouwen in een vlotte, kwaliteitsvolle installatie."

"Geen snelle winsten, ons belang komt voor Chris op de eerste plaats. Zo raadde hij ons in eerste instantie aan om de oude verwarmingsketel nog enkele jaren te behouden. Pas na een grondige inspectie door Chris en zijn team bleek dat een snelle vervanging zich opdrong. Maar we wisten toen zeker dat dit een weloverwogen keuze was."

"Ook tijdens de werken, kwamen we niet voor verrassingen te staan. Een voorbeeld? Om de installatie op punt te stellen, zouden we een week zonder verwarming zitten. Dit werd ons ruim op voorhand meegedeeld, zodat we een vakantie konden plannen. Een mogelijks vervelende situatie werd zo een toffe uitstap voor het hele gezin."