bel ons op +32 485 35 22 02  ●  CONTACT  ●  VACATURES  ●  REFERENTIES

De warmtepomp: een duurzaam alternatief

Haal uw warmte uit de natuur

Een warmtepomp maakt uw huis behaaglijk warm en bezorgt u tegelijk een laag energieverbruik. De pomp haalt warmte rechtstreeks uit de lucht of de bodem en verwarmt die indien nodig minimaal bij om de juiste kamertemperatuur te bereiken. Een warmtepomp brengt zowel verwarming als verkoeling in uw woning of kantoor.

ClimaSan is al jaren gespecialiseerd in het installeren van duurzame energie en helpt u graag verder met advies op maat. Elke woning, elke verbouwing, elk nieuwbouwproject is anders en een aanpak op maat is dan ook wat wij bieden.

ClimaSan bezoekt met plezier uw (ver)bouwproject en adviseert een verwarmingsmethode die het beste past bij het gebouw en de omgeving.

Toon en Annelies uit Aalter waren alvast tevreden met onze aanpak van hun strakke nieuwbouwwoning: "Vanaf de eerste kennismaking zaten we op dezelfde golflengte. Tijdens verschillende vergaderingen peilde Chris van ClimaSan naar onze wensen en verwachtingen. Hij gaf ons deskundig uitleg over de verschillende opties." Ontdek de nieuwbouwwoning in Aalter.

Wist u dat al onze installateurs regelmatig bijscholingen volgen? We zijn als geen ander op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden en houden daar ook bij uw project rekening mee.

Uiteraard werkt ClimaSan, als koeltechnisch gecertificeerd bedrijf en in bezit van alle RESCERT-certificaten, uitsluitend met hoogkwalitatieve fabrikanten zoals Vaillant, Daikin, Nibe, ...

Neem contact met ons op
warmtepomp_001
Warmtepomp 2b
DSCN1471
Warmtepomp Zottegem 2
Warmtepomp Wondelgem 2