bel ons op +32 485 35 22 02  ●  CONTACT  ●  VACATURES  ●  REFERENTIES

Strakke nieuwbouwwoning Aalter

Comfort met hernieuwbare technieken

Na jarenlang genoten te hebben van een knus appartement in de Gentse binnenstad, wilden Toon en zijn vrouw Annelies terug naar hun roots. Een lapje grond in het bosrijke Aalter leek de ideale plek om hun droomwoning te realiseren. Afgelegen en omringd door natuurgroen.

"Beiden hebben we een moderne smaak. Onze nieuwbouwwoning kreeg dan ook een strakke architectuur. Een combinatie van licht, ruimte en huiselijkheid. En energiezuinig comfort", vertelt Toon. "Voor een realisatie zonder zorgen, deden we beroep op stielmannen die ervoor zorgden dat elk aspect in onze nieuwe woonst maximaal beantwoordt aan onze eisen en verwachtingen. Binnen het vooropgestelde tijdsbestek en budget."

"Voor de inrichting van onze badkamer met douchecel en badkamermeubel, een ventilatiesysteem met warmterecuperatie type D en vloerverwarming met individuele regeling per kamer kwamen we in contact met Chris Pieters van ClimaSan, en het klikte meteen. Chris is een moderne aannemer. Een stielman die gaat voor een vlekkeloze installatie en een uitstekende service. Van bij het eerste contact tot lang na de oplevering."

"Vanaf de eerste kennismaking, zaten we op dezelfde golflengte. Tijdens verschillende vergaderingen peilde Chris naar onze wensen en verwachtingen. En gaf ons deskundig uitleg over de verschillende opties. Zo raadde hij ons, bijvoorbeeld, een warmtepomp zonder weerstand aan. Energetisch optimaal en kostenefficiënt. De warmtepomp werd trouwens samen met de fabrikant geïnstalleerd. Een extra garantie op een correcte en efficiënte opstart en afregeling. Op basis van de goede ervaringen beslisten we ook de installatie van onze fotovoltaïsche panelen aan ClimaSan toe te vertrouwen."

"Alles werd ordentelijk en overzichtelijk geïnstalleerd. En de strakke planning werd haast probleemloos gehaald door de uitstekende communicatie en coördinatie tussen de verschillende bouwpartners. Deden zich er toch kleine problemen voor? Dan werden die bliksemsnel opgelost. Zelfs in het weekend, indien nodig."