bel ons op +32 485 35 22 02  ●  CONTACT  ●  VACATURES  ●  REFERENTIES

Calculator - Projectleider SHVAC (m/v)

Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van offerten en werfvoorbereiding van SHVAC-projecten, zowel voor particulieren als appartementen, nieuwbouw en renovatie.

Gezocht profiel

Het ClimaSan-team kan jouw voorliefde voor orde, structuur én hernieuwbare energie goed inzetten. Er staat een toolbox voor je klaar.

De ClimaSan Calculator/Projectleider is verantwoordelijk voor het opmaken van offertes en werfvoorbereidingen van SHVAC-projecten. Zowel voor particuliere panden als voor appartementen, nieuwbouw- en renovatieprojecten

Je wordt bij ClimaSan professioneel begeleid door zaakvoerder Chris. Hij heeft behoorlijk wat kilometers op de teller en is altijd up to date met de nieuwste technieken en technologieën. Bovendien voorzien we continue bijscholing en opleiding. Zowel intern als extern. Denk maar aan hernieuwbare energie en duurzame verwarming, sanitair en ventilatie. Opleiden is het nieuwe recruteren.

De Klimatisatieboog moet ook niet altijd gespannen staan! Er is voldoende ruimte voor een goed gesprek, koffiepauze en deugddoende vakanties.

ClimaSan heeft voor jou een voltijdse vaste job voor onbepaalde duur.

We bieden je kansen én inspraak om mee te groeien naar Projectleider en rechterhand van Chris, de zaakvoerder.

Je hebt in het beste geval een diploma Electromechanica (optie klimatisatie) maar met je passie voor techniek en werklust kom je al een heel eind. Notie AUTOCAD is mooi meegenomen. Je klantgerichtheid is top en een commerciële ingesteldheid is zeker een pluspunt.

Je woont in de Gentse regio en je bent in bezit van een rijbewijs B.

Spreekt deze Toolbox jou aan? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken.

Solliciteer

ClimaSan bvba
tav Chris Pieters
GSM: 0485 35 22 02
E-mail: chris@climasan.be