bel ons op +32 485 35 22 02  ●  CONTACT  ●  VACATURES  ●  REFERENTIES

Woontorens Dok Noord Gent

Sanitair en verwarming op maat van investeerders

De oude haven in het Gentse ondergaat een enorme metamorfose. Dok Noord wordt er omgetoverd tot een hip stadsdeel. Een inspirerende plek om te wonen in groen, te werken in licht, en te genieten in een opgewaardeerd historisch kader.

Om in dit opzet te slagen, wordt de immense fabriek op de Acec-site, op enkele waardevolle elementen na, volledig gesloopt. Er verrijst een aantrekkelijke woonwijk met gezellige woningen, rustige parken, aantrekkelijke kades, bankjes aan het water, interessante winkels, moderne kantoren, sportfaciliteiten en boeiende culturele activiteiten.

Voor de herbestemming werd de site opgedeeld in kleinere deelprojecten. Enkele daarvan werden toevertrouwd aan bouwpromotor Ibens die 14 residentiële appartementen realiseerde in twee nieuwe woontorens. Elk ervan werd aangeboden aan een private investeerder.

De projectleider bij Ibens: "Een woonproject loopt het vlotst als alle betrokken partijen echte partners zijn. Die samen de verantwoordelijkheid opnemen om een project tijdig, binnen budget en volledig naar wens te realiseren. Net daarom werken we graag samen met het team van ClimaSan. Dankzij deze ervaren en betrouwbare partner hoeven wij én onze klanten zich nergens zorgen over te maken."

"Van installatie tot oplevering, alles wordt door het ClimaSan-team professioneel geïnstalleerd en afgewerkt tot in de kleinste details. Ook achteraf zorgen ze voor een uitstekende service en garanderen ze dat eventuele kinderziektes snel worden verholpen."

ClimaSan stond in voor de installatie van sanitair en verwarming. Geen eenheidsworst, maar naar wens van iedere afzonderlijke investeerder. Daarbij werd gezorgd voor de water toe- en afvoer, de integratie van gasleidingen, installatie van sanitaire toestellen zoals hangtoiletten, handwasbakje, lavabomeubels, douches, schermen, baden, condenserende gaswandketels met radiatoren en in sommige appartementen sierradiatoren.