bel ons op +32 485 35 22 02  ●  CONTACT  ●  VACATURES  ●  REFERENTIES

Nieuwbouw notariaat Gistel

Communicatie als sleutel

Een nieuwe werf opstarten begin februari en eind oktober datzelfde jaar een state-of-the-art notariaat opleveren? Hoofdaannemer Optibuild maakte zich sterk dat hij in dit huzarenstuk zou slagen. Belangrijkste voorwaarde daarbij is het samenstellen van een betrouwbaar team. Professionals die snel en correct communiceren, samenwerken en onvoorziene obstakels onderweg in onderling overleg opruimen.

Net daarom vertrouwde Optibuild het volledige pakket rond verwarming en sanitair toe aan ClimaSan. Van condensatieketel, vloerverwarming met individuele regeling, wandconvectoren, ventilatie met warmterecuperatie, regenwaterrecuperatie en waterbehandeling tot het integreren van fotovoltaïsche panelen op het platte dak.

"Net zoals bij andere bouwwerven die we samen realiseerden, hielden Chris en zijn team zich het hele traject aan de strakke planning", verduidelijkt Optibuild zijn keuze. "Ze waren steeds punctueel op de afspraak. En lieten de werf altijd netjes achter. Ook de communicatie met bouwheer en de andere bouwpartners verliep gesmeerd. Net als de opvolging achteraf. Met dergelijke partners bouw je écht zonder zorgen."