bel ons op +32 485 35 22 02  ●  CONTACT  ●  VACATURES  ●  REFERENTIES

Micro WKK brandstofcel Mariakerke

In dit project werd geopteerd om een micro wkk installatie te plaatsen, m.a.w. een condenserende gasketel gecombineerd met een brandstofcel, die elektriciteit produceert.

Een ideaal systeem, aangezien er veel warmtevraag is door enerzijds de 17 radiatoren, ook geplaatst door ClimaSan, en anderzijds het groot sanitair warm waterverbruik cf. gezinssituatie.

Een micro wkk installatie is ook een mooi initiatief daar waar geen zonnepanelen kunnen worden geplaatst.

Met Vitovalor PT2 kan u tegelijkertijd stroom en warmte opwekken op basis van een brandstofcel. Deze innovatieve technologie is nu op punt om gebruikt te worden in elke woning voorzien van een gasaansluiting.

Drie redenen om te kiezen voor brandstofcel-verwarming

  1. U kunt nu al met de meest vooruitstrevende techniek warmte en stroom produceren: kies voor toekomstgericht verwarmen met behulp van waterstof en aardgas.
  2. Zorg ervoor dat u minder afhankelijk wordt van de stijgende elektriciteitsprijzen door voor uw stroomproductie te kiezen voor een brandstofcel.
  3. Dankzij de efficiënte verwarming met de brandstofcel verwarmt u zuiniger en bespaart u tot 40 procent op uw energiekosten. Zo realiseert u een duurzame besparing en beschermt u tegelijkertijd ook het klimaat door de lagere CO₂-emissie!