bel ons op +32 485 35 22 02  ●  CONTACT  ●  VACATURES  ●  REFERENTIES

ClimaSan stelt voor:

Het team van ClimaSan, met zaakvoerder Chris Pieters als drijvende kracht, kent wat van duurzame energie. Al jaren installeren de ClimaSan-techniekers met kennis van zaken de meest uiteenlopende oplossingen op vlak van sanitair, verwarming, airco, warmtepompen, zonne-energie, …

Alle ClimaSan-medewerkers volgen regelmatig bijscholingen en cursussen, zodat iedereen altijd op de hoogte is van de nieuwste duurzame technieken. Ze geven dan ook altijd goed onderbouwd, eerlijk en deskundig advies op maat van uw woning of gebouw.

Chris Pieters: “Alles start bij de wensen van de klant. Het is belangrijk om eerst heel goed te luisteren naar wat de mensen willen en hoe ze het precies zien. Pas daarna geven we advies of stellen we haalbare oplossingen voor die passen bij de klant, het budget en het project. Samen maken we een plan van aanpak. Tijdens de hele uitvoering en nog lang na de oplevering, mogen klanten bij ons aankloppen met vragen. Dankzij die vlotte communicatie loopt de rest ook gesmeerd.”

ClimaSan team

Werken bij ClimaSan?

Zaakvoerder Chris vindt het belangrijk dat zijn medewerkers zich goed voelen in het team. Gilles, één van de ClimaSan-techniekers, vertelt:

Enkele jaren geleden startte ik als medewerker bij ClimaSan. Het klikte meteen met Chris. Na een rustige inloopperiode begeleidde hij me in het correct plaatsen van sanitaire installaties en verwarmingssystemen. En zo leerde ik al doende de stijl van het huis kennen: professionele en esthetische installatie, vlotte communicatie met klanten en andere bouwpartners, probleemoplossend denken, afspraken naleven en het steeds proper achterlaten van de werf.

Na deze gedegen leerschool door Chris, aangevuld met een gespecialiseerde opleiding bij Syntra, begeleid ik nu zelfstandig projecten. Chris start uiteraard nog steeds elke nieuwe werf op, en ik kan altijd een beroep doen op zijn kennis en expertise. Maar ik krijg intussen de verantwoordelijkheid en vrijheid om een project te begeleiden van a tot z, met tevreden klanten als beloning. Ik voel me goed bij ClimaSan en heb de ambitie om binnen het bedrijf door te groeien. Iets wat volgens Chris zeker tot de mogelijkheden behoort.

Zelf zin om bij het ClimaSan-team te werken? Solliciteer spontaan!

DSC_5518